Straatinfo.nl

StraatInfo probeert feiten, foto's andere en informatie over uw plaats en straat weer te geven. Om te beginnen, bladert u in de plaatsnamen lijst of zoekt u uw lokatie op via postcode zoeken.

misdaad

Overzicht van de laatste misdaad registraties.alarmeringen

ambulance

politie

brandweer

reddings brigade

De informatie van de alarmeringen op deze pagina wordt geleverd door livep2000.nl. Via Alarmeringen.nl kunt u op de hoogte blijven van actuele alarmeringen van Ambulance, Brandweer, KNRM en politie.

Bekijk je wijk

Vul je postcode in om snel naar jouw wijk te gaan.

zoek straat

Plaatsnamen

Selecteer een plaats, beginnend met letter:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

recente bedrijven

Taxi Culemborg

Taxi & Meer De Groene Betuwe is een kleinschalig taxi familiebedrijf. Opgericht in 2004 door Henk Houth die daarmee in de voetsporen trad van zijn vader en grootvader. Vanaf de start...

Taxi & Meer De Groene Betuwe

kleinschalig familiebedrijf verzorgt persoonlijk klimaatneutraal AEDTaXi privé-vervoer rechtstreeks van uw vertrekadres naar uw bestemming

Salon Ivon

Salon Ivon is een kleinschalige en gezellige schoonheidssalon voor alle behandelingen! Variërend van gezichtsbehandelingen tot brazilian wax - het kan in Nieuwerkerk aan den IJssel bij Salon Ivon!

SkinVision Specialist in Huidverbetering & Huidverzorging

SkinVision is gespecialiseerd in: • Acne • Couperose en rosacea • Huidoneffenheden • Gevoelige huid en eczeem • Huidverjonging • Pigmentvlekken ...

Fab29 Fashion

Fab29 Fashion is opgericht op 9 april 2014 door eigenaresse Nancy Klein. Ik ben eerst gestart met een Facebookpagina facebook.com/fab29fashion om daar mijn collectie te verkopen; dameskleding...

Treasure Juwelier

Treasure Juwelier is dé juwelier online voor betaalbare horloges en sieraden. Prachtig aanbod topmerken, gratis graveren én gratis verzending boven € 50.

Gastouderopvang ós Huuske

Kindvriendelijke, professionele kinderopvang in huiselijke sfeer met ruim 15 jaar ervaring! In de loop der jaren hebben we al vele hulpeloze kleine hummeltjes mogen zien opgroeien tot...

Feet Care

Feet Care is al ruim 12 jaar gespecialiseerd in de behandeling van uw voeten, handen & ontharing. Tevens behoort het verzorgen van een bruids make-up ook tot de specialismen van Feet...

Annemieke

Ambulant pedicure. U hoeft niet door weer en wind, maar heerlijk In uw eigen vertrouwde omgeving. Genieten van een moment voor u zelf.

Montessorischool De Vleugel

Op Montessorischool De Vleugel in Nieuwegein leren kinderen zelfstandig te zijn; prikkelen we de fantasie met uitdagend lesmateriaal en inspireren we tot groei in het tempo dat bij het...

nieuws

persbericht

Oorsprong, Schoonheid en Verval - Wil Westerweel en Lidwina Charpentier

De CULTURELE WERKGROEP STEIN presenteert:
Oorsprong, Schoonheid en Verval - Wil Westerweel en Lidwina Charpentier
10 jan t/m 1 feb 2015 vr-zo 14-17 uur
Terpkerk, Grote Straat, Urmond

Beeldend Kunstenares Lidwina Charpentier gebruikt verschillende inspiratiebronnen: de betekenis van het leven, de omgeving, een verhaal of een woord. Het beeld dat vervolgens ontstaat heeft niet als doel ‘mooi’ te zijn maar is een consequentie van het streven naar inhoud en waarachtigheid. Charpentier werkt met wol, papier, houtskool, materialen die sterke binding hebben met de natuur. Met haar directe houtskooltouche raakt zij de stijl van Marlene Dumas.

Fotograaf Wil Westerweel was aanvankelijk een ‘alleseter’ maar al snel werd duidelijk dat moderne architectuur en urbex-fotografie steeds meer zijn belangstelling kregen.
Daar komt bij het onderzoeken en ontdekken van de vroegere functie van het gebouw, hoe men destijds leefde en wat men daar nu nog van terugziet in de vorm van ‘stille getuigen’.
persbericht

Capelse zzp'ers luiden het nieuwe jaar in

Ook in 2015 bruist het van de activiteiten binnen OndernemerZZ caPelle, de vereniging vóór en dóór zzp’ers uit de regio Capelle. Op woensdag 7 januari heffen de leden in het Ondernemershuis het glas op het nieuwe jaar.

De zzp’ers in Capelle hebben de wind in de zeilen. Ruim een jaar na de oprichting van hun vereniging vinden steeds meer zelfstandige ondernemers de weg naar het Ondernemershuis. De goed gebalanceerde mix uit gezelligheid en zakelijkheid wordt duidelijk gewaardeerd. ‘Door de krachten te bundelen helpen we elkaar aan opdrachten’, aldus het bestuur. ‘Niet zelden zien we spontane samenwerkingsverbanden tussen zzp’ers ontstaan. Gezamenlijk kunnen we de vele zelfstandige professionals in onze regio sterk op de kaart zetten.’

Laagdrempelig
OndernemerZZ caPelle ziet zichzelf als een laagdrempelig platform waarop zzp’ers met elkaar en opdrachtgevers in contact kunnen komen, kennis en informatie kunnen delen. Via de samenwerking met Mentor Capelle kunnen startende leden zich laten coachen door ervaren ondernemers en een inloopspreekuur bezoeken voor financieel advies.

Activiteiten
Ook in 2015 organiseert de vereniging tal van bijeenkomsten voor haar leden. Elke derde woensdag van de maand kunnen zij gratis deelnemen aan een netwerkbijeenkomst met een gastspreker. Elke eerste woensdag van de maand kunnen ze aanschuiven voor het ondernemersontbijt. Daarnaast vindt er elke tweede dinsdag van de maand een workshop plaats. De locatie is vrijwel altijd de Flexlounge van het Ondernemershuis aan het Lylantseplein 1.

MKB-evenementen
De voordelen van het lidmaatschap (75 euro per kalenderjaar) worden vanaf 1 januari verruimd door de toetreding van OndernemerZZ caPelle tot MKB Rotterdam. Naast haar eigen netwerkbijeenkomsten en workshops kan de vereniging haar leden hierdoor ook aanbieden om gratis de evenementen van MKB Rotterdam te bezoeken.

Nieuwjaarsborrel
Benieuwd of OndernemerZZ caPelle ook voor jou interessant is? Kom dan mee toasten op het nieuwe jaar. Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in het Ondernemershuis. Graag aanmelden via de website: www.ondernemerzz-capelle.nl
bron
persbericht

Het Koffiemoment voor gescheiden vrouwen

Willy Sietsma, counsellor voor gescheiden vrouwen, organiseert weer Het Koffiemoment waar vrouwen in dezelfde fase van hun leven op een laagdrempelige manier met elkaar kunnen praten. Onder het genot van een kop koffie of thee. Dit vindt plaats op dinsdagavond 9 december van 19.30 tot 21.30 uur in de praktijkruimte van WiSearch Counselling en Coaching in het Ondernemershuis aan het Lylantse Plein in Capelle aan den IJssel.
Het Koffiemoment is een avondje uit in een druk leven. Een avond met gelijkgestemden, waarbij praten over zaken waar gescheiden vrouwen mee worstelen herkenning oplevert of juist een heel ander licht op de zaak werpt. Het thema ‘Wat betekent het voor jou om gescheiden te zijn?’ staat centraal. Aan het einde van de avond ontvangt iedere deelneemster een verrassing. Deelname kost € 7,50. Bij aanmelding tot 1 december is deelname gratis. Aanmelden kan via info@WiSearch.nl

Willy Sietsma
WiSearch Counselling en Coaching
tel. 0612 930 686

bron
persbericht

OLDSKOOL ON ICE (Skate, Dine & Dance) – Soul, Funk, Disco, Electro, Swingbeat & Hiphop Classics

Groove Inc. organiseert OLDSKOOL ON ICE (Skate, Dine & Dance) – Soul, Funk, Disco, Electro, Swingbeat & Hiphop Classics

Zaterdag 27 December 2014 – Park Goudestein te Maarssen
Van 17:00 – 23:00 uur, gratis parkeren en gratis entree (excl. Skate & Dine)

Groove Inc., een DJ en VJ collectief dat gezamenlijk (maar ook afzonderlijk) regelmatig door heel Nederland op diverse Soul, Disco & Funk parties draait, gaat terug naar hun roots.

In de jaren '70 en '80 draaiden de gebroeders Marinus, onderdeel van het collectief en opgegroeid in Maarssenbroek, met hun "First Choice Drive-in show" op diverse schoolfeesten (o.a. Rientjes, Visser, Juliana & Niftarlake) en zaaltjes (o.a. Geesberge & Eendenkooi) voordat ze landelijk actief werden.

Het collectief draait niet de standaard Dance Classics maar gaan terug naar de bruisende tijden van Cartouch, Baccara, Longbeach, Flora Palace en de begin jaren '80 tijden van De Boemerang (Tienhoven) & Het Wapen (Maarssen) en Ferry Maat's Soulshow !

De DJ's (Rinie, Burley, Funk-O-Nots & Rico) mixen deze avond de lekkerste tracks aan elkaar en VDJ Willes volgt lipsync met de originele videoclips, a must see !

Do you wanna Skate, Dine and/or Dance ? See you the 27th of December !

Meer informatie http://www.maarssenonice.nl/ , http://www.grooveinc.nl/ ofhttp://www.facebook.com/richard.marinus


bron
persbericht

Vogeltentoonstelling Goirle op zondag 16 november

Op zondag 16 november organiseert de Goirlese vogelvereniging De Distelvink weer haar jaarlijkse vogelshow. Deze kan door iedereen gratis worden bezocht tussen 10.00 uur en 16.00 uur. De tentoonstelling wordt gehouden in het clubgebouw van postduivenvereniging De Gevleugelde Luchtstormers aan de Burgemeester Philipsenstraat 2A in Goirle.

Dit jaar is het een bijzondere tentoonstelling. Dat is niet alleen vanwege de mooie collectie volièrevogels die geshowd worden door de leden van vogelvereniging De Distelvink. Het aantal ingeschreven vogels is groter dan vorig jaar. Dat komt de variatie van vogels ten goede. Er zijn naast de vele kleur- en postuurkanaries, Europese cultuurvogels, tropische vogels en zo meer. Dit jaar is de Goirlese vogeltentoonsteling een generale repetitie voor de wereldtentoonstelling die over enkele maanden in Rosmalen wordt gehouden. De kwaliteit van de vogels zal dan ook hoog zijn. Wellicht kunt u in Goirle in een gemoedelijke sfeer de aanstaande wereldkampioenen bekijken. Liefhebbers, die zelf ook bepaalde volièrevogels willen gaan houden, kunnen met name op zondagochtend daarover informatie krijgen. De leden van Vogelvereniging De Distelvink willen daarover graag informatie geven. Men heeft immers het meeste plezier van volièrevogels als deze op een verantwoorde manier goed verzorgd, gevoerd en gehuisvest worden.

Deze vogeltentoonstelling biedt vogelliefhebbers die nog geen lid zijn van een vereniging een vrijblijvende manier om met leden van De Distelvink kennis te maken. Een lidmaatschap van de Distelvink kan immers het plezier in de vogelliefhebberij verhogen en aanvullen. Een lidmaatschap maakt het ook mogelijk om zelf in de toekomst aan deze tentoonstelling met vogels deel te nemen. Ook dat kan een reden zijn om even bij de tentoonstelling te gaan kijken.
bron

2015 - StraatInfo.nl